top of page

Eesti Rahva Muuseum и Mellnov Gallery приглашают



ERM, MellnovFest MTÜ, Mellnov Gallery ja „Lehesaju muusika“ festival esitlevad: kunstnik Vladimir Zolotukhinit, Sankt-Peterburist.


Vladimir Zolotukhin on olnud „Lehesaju muusika“ festivali külaline juba kahel korral. Nüüd esitleme tema graafikat ERMis. Mellnov Gallery tellis meistrilt 52-st graafilisest lehest koosneva seeria, millest sündis eestiaineline tsükkel „Naiste lood. Meeste jutud. Koos.“ Lisaks näidatakse veel üheksat kunstniku poolt Galeriile kingitud teost. Vladimir Zolotukhin on Peterburi graafik, disainer ja fotograaf. Peterburi Kunstike Liidu liige. Ta on sündinud 1963. aastal Habarovskis. 1987. aastal pärast seda, kui oli kolm aastat töötanud okeanoloogia insenerina, astus ta praeguse nimega Peterburi A.L. Stieglitzi nim. Riiklikku Rakenduskunsti Akadeemiasse. Lõpetas selle 1998. aastal disaineri kutsega. Pärast seda jagas end aktiivese kunstitegevuse ja graafilise disaineri elukutse vahel. 2015. aastast on pühendanud end ainult kunsti loomisele. Tal on olnud kokku 18 näitust Peterburis, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Rootsis ja Hispaanias. Vladimir Zolotukhini graafikas võib nautida meisterlikku joonekäsitlust ja suurepäraselt valitud värvi. Ta tööd jutustavad mõtlema panevaid, kõigile arusaadavaid ja universaalseid lugusid ilma trafarettide ja liigse emotsionaalsuseta. See on suurepärane võimalus tutvuda killukesega Peterburi nii paeluvast kõrgkultuurist.





Друзья!

Eesti Rahva Muuseum и Mellnov Gallery приглашают всех желающих на Открытие выставки Владимир Золотухин, Санкт-Петербург. Будет представлен Эстонский цикл графических работ "Женские истории. Мужские разговоры. Вместе", написанные в 2019 - 2021 гг. по заказу Mellnov Gallery.

Уже завтра 1.10.2021 в 16:00


Куратор выставки Реет Марк.

По традиции "В Тарту осеннем МЛ2021"!


Проект Eesti Rahva Muuseum в сотрудничестве с MellnovFest, Lehesaju Muusika Mellnov Gallery!











































































47 просмотров0 комментариев
bottom of page